ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ… ( vid )

### Απίστευτες καιρικές συνθήκες στην Καρδίτσα. Κολύμπι με χαλάζι οι δύο ομάδες με την Ζάκυνθο πραγματικά γενναία να παίρνει το Χ. Δείτε στο ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ δύο καταπληκτικά βίντεο### Νίκη με τον Ευρώτα ,καλές εμφανίσεις αλλά ήττες.###

1-3-1964. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2-0 ά.α

Δεν πήγε στην Κεφαλλονιά ο αδιάφορος βαθμολογικά Αχιλλέας και έχασε το ματς στα χαρτιά 2-0 από τον Ολυμπιακό Αργοστολίου για το πρωτάθλημα της Α΄Πατρών.

1-3-1978.ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3-1

Σε εξ αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Θύελλα Πατρών νίκησε την Ζάκυνθο με 3-1. Το γκολ της ομάδας μας πέτυχε ο Γκλαβάς. Δείτε ανταπόκριση από την Πάτρα στην “Αθλητική Ηχώ “.Οι ανταποκρίσεις εκείνη την εποχή γίνονταν τηλεφωνικά και για αυτό πάντα υπήρχαν λάθη στα ονόματα των παικτών.

1-3-1981. ΠΑΜΙΣΟΣ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-0

Για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Ζάκυνθος πήρε 0-0 στην Μεσσήνη από τον Πάμισο.Ο βαθμός αυτός αποδείχτηκε στο τέλος πολύτιμος για την παραμονή στην κατηγορία, όταν άλλαξε ο αριθμός των υποβιβαζομένων ομάδων.

1-3-1987. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-0

Για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής η Ζάκυνθος δεν νίκησε στον Πύργο τον Εθνικό παρότι ήταν καλύτερη ( 0-0).

1-3-1992. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-1

Στο 89΄έχασε η Ζάκυνθος στο Αγρίνιο από τον Όμηρο Νεοχωρίου με 2-1 για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής. Η ομάδα μας προηγήθηκε 0-1 με τον Μαρίνο στο 10΄και ο Ομηρος πήρε τη νίκη με τους Παπαδημητρίου (40΄) και Ιωάννου (89΄) . Ήταν τόσο αστείο το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε που ο προπονητής της Ζακύνθου Αν.Σπυρόπουλος στο θυμό του, έβγαλε το σακάκι του και το πατούσε!!!!.Δεν μπορούσε να το δεχτεί ότι χάσαμε έτσι.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Α. Σπυρόπουλος): Κούτσης, Ξένος, Παπαδάτος, Μπιάζης, Γκρέκας, Λιβέρης, Μαρίνος, Αρβανιτάκης, Μαμφρέδας, Μουζάκης, Αγαλιώτης (Βαρδακαστάνης).

1-3-1998. ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΕΥΡΩΤΑΣ ΕΛΟΥΣ 3-1.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ζάκυνθος για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής στο ντέρμπυ επί του Ευρώτα με 3-1 μπροστά σε 2000 κόσμο και ξαναμπήκε στο παιχνίδι της ανόδου. Προπονητής της ομάδας μας ήταν ο Τάκης Λάσκος και τα γκολ πέτυχαν οι Φιορεντίνος, Βασιλείου και Μαρίνος. Δείτε την ανταπόκριση της εφημερίδας “ΦΙΛΑΘΛΟΣ”.

1-3-2009. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

Δύσκολα η Ζάκυνθος έχασε στη Νέα Ιωνία του Βόλου για το πρωτάθλημα της (FOOTBALL LEAGUE 2) Γ΄ Εθνικής. Το γκολ της Νίκης πέτυχε ο Μπονβέν (27΄).Πάλεψε η ομάδα μας στο β΄μέρος αλλά δεν τα κατάφερε.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ι. Παλατσίδης ):Αποστόλου, Κατσικάρης, Ναγιέφσκι, Στρατομήτρος, Κουλουκίδης, Λιβέρης, Κακολύρης (46΄Κωστάκης), Μαζουρκίεβιτς (82΄Γαλανός), Γεωργίου, Κάρδαρης ( 60΄Μιχαήλ ), Ντίνας.

1-3-2014. ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-0

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Τύρναβο που μετά το «διπλό» στο Καυταντζόγλειο επικράτησε και της Ζακύνθου με σκορ 2-0 για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.Η ομάδα μας ήταν μέτρια και δεν δημιουργησε φάσεις για γκολ αλλά ο διαιτητής Μανουράς της έκλεψε πέναλτυ του Σκαθαρούδη (16΄).Τα γκολ έβαλαν οι Κουρτεσιώτης με πέναλτυ (20΄) και Σαχινίδης (52΄).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ(Τ.Κολονέλλο): Ξενοδόχοφ, Ντιαλό (51΄Χατζησάββας), Στασινόπουλος, Πέττας, Σερκετάνι, Τορεζάνι (67΄Ρούγιοβιτς), Σκαθαρούδης, Κουνσόλο (57΄Μπαλιόνε), Αποστόλου, Ζιράλδο, Μπίρης.

1-3-2015. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-1

Παλληκαρήσιο βαθμό πήρε η Ζάκυνθος στην Καρδίτσα, μένοντας στο 1-1 με την Αναγέννηση σε ένα γήπεδο πραγματικό βούρκο και ποδοσφαιριστές πραγματικούς ήρωες στον αγώνα της 20ης αγωνιστικής της FOOTBALL LEAGUE (Β’ Εθνική) . Στο 60’ η Ζάκυνθος κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τέρμα του Μπλέτσα αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο70΄με τον Τζέκο.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ(Ν.Ακίνο ): Ξενοδόχοφ, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Οικονόμου (60′ Πέττας), Καλλιβωκάς, Μπλέτσας Ευθυμιάδης (78′ Τσόπελας), Κυριακίδης, Χατζησάββας, Λέκκας (72′ Πιτταράς), Κρισμάρεβιτς

Δείτε βίντεο και φώτο από τον αγώνα

Previous Post

” ΔΙΣΕΚΤΕΣ ” ΝΙΚΕΣ

Next Post

Διπλό στη Μεσσήνη –5άρα στον Αίαντα

Scroll to top