Διπλό στη Μεσσήνη –5άρα στον Αίαντα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ###Το ντέρμπυ με την Αμαλιάδα πλησιάζει και η Ζάκυνθος με τη νίκη στον Πύργο και την ήττα του Αστέρα μηδένισε την διαφορά. ### Μεγάλο διπλό στον Μεσσηνιακό και πεντάρα στην Γαστούνη.### Ήττες σε Πρέβεζα και Φωκικό.###ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

2-3-1975. ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-3

Η Ζάκυνθος εκείνης της εποχής (δύο μήνες πριν τα μπαράζ με Εθνικό Αστέρα για Β΄ Εθνική) δεν παιζόταν. Άνετα πέρασε από τον Πύργο νικώντας 0-3 την θύελλα με δύο γκολ του Κωστάκη και ένα του Πισκαρδέλη. Έτσι για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ηλείας -Ζακύνθου τρείς βδομάδες πριν το ντέρμπυ με τον Αστέρα Αμαλιάδος (23/3), σε συνδυασμό με την ήττα του στα Λεχαινά συγκατοικεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

2-3-1980. ΠΡΕΒΕΖΑ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2-0

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Ζάκυνθος έχασε στην Πρέβεζα με 2-0 από την ομώνυμη ομάδα. Δείτε την τότε ανταπόκριση από την “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ “.

2-3-1986. ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ- ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-2.

Νίκη με ανατροπή πέτυχε η Ζάκυνθος με 1-2 στην Μεσσήνη επί του Μεσσηνιακού για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην αρχή του αγώνα αλλά η Ζάκυνθος ισοφάρισε με τον Βελιανίτη ( υπηρετούσε φαντάρος και το στρατόπεδο ήταν δίπλα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού) και ο Μουζάκης πέτυχε το νικητήριο γκολ.

2-3-1994. ΦΩΚΙΚΟΣ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 3-0

Για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής ο Φωκικός νίκησε την Ζάκυνθο με 3-0 στην Αμφισσα.

2-3-1997. ΖΑΚΥΝΘΟΣ- ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2-0.

Για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Ζακύνθου η Ζάκυνθος νίκησε 2-0 τον Αχιλλέα. Δείτε δημοσίευμα της ” ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ” για το ματς.

2-3-2003. ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ 5-1.

Με 4 γκολ του Δάρλα και ένα του Κυριάκη η Ζάκυνθος συνέτριψε τον Αίαντα Γαστούνης με 5-1 για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής. Δείτε το δημοσίευμα .

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 2002-2003

2-3-2008. ΒΑΡΔΑ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0.

Αφού έχασε γκολ με το τσουβάλι στο πρώτο ημίχρονο η Ζάκυνθος, για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής, η Βάρδα “εφάρμοσε ” το νόμο του ποδοσφαίρου αφού έβαλε γκολ στο τέλος και η Ζάκυνθος υπέστη την δεύτερη ήττα της σαιζόν αλλά πήρε στο τέλος τον τίτλο.

Previous Post

ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ… ( vid )

Next Post

ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Scroll to top