ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Μισός αιώνας κοντεύει για να γίνει το τρίτο ραντεβού μεταξύ του ΑΠΣ Ζάκυνθος και της Θύελλας Κατσικά. Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν την Κυριακή (19/11/23) για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στις 15.00 στο Στάδιο. Στις δυο πρώτες συναντήσεις η Ζάκυνθος είχε “καθαρίσει” την Θύελλα Κατσικά με 5άρες!! Ας τις θυμηθούμε :

30 Απριλίου 1975: ΖΑΚΥΝΘΟΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ 5-0

Στο μίνι πρωτάθλημα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Β΄ Εθνική και στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ( Μεγάλη Τετάρτη) ,η Ζάκυνθος συνέτριψε στο Στάδιο την Θύελλα Κατσικά με 5-0. Την ίδια μέρα ο βασικός αντίπαλος για την άνοδο Εθνικός Αστέρας δεν κέρδισε στην Κέρκυρα (2-2) αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε η Ζάκυνθος στη συνέχεια…

1 ΙΟΥΝΙΟΥ 1975. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-5

Για τα μπαράζ ανόδου στη Β΄ Εθνική η Ζάκυνθος σε πρωινό αγώνα 11π.μ στο Στάδιο Ιωαννίνων συνέτριψε 1-5 την Θύελλα Κατσικά με 2 γκολ του Πυλαρινού και από ένα των Μάργαρη ,Πισκαρδέλη και Κωστάκη. Η Ζάκυνθος εκείνη την εποχή ήταν καταπληκτική και αποτελείτο μόνο από Ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές . Μια βδομάδα μετά νίκησε στην Ζάκυνθο τον Εθνικό Αστέρα με 2-1 αλλά δεν κατάφερε ( για 1 βαθμό) να πάρει την άνοδο στη Εθνική.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1974-1975.Από αριστερά πάνω: Μουζάκης, Μοθωναίος, Δραγώνας Αντ.,Στεργιώτης ,Δραγώνας Δ.,Μάργαρης. από αριστερά κάτω: Πισκαρδέλης, Γιατράς, Κωστάκης, Καπανδρίτης, Πυλαρινός.

Previous Post

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!!

Next Post

…και ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ και ΜΑΣΟΥΡΑΣ και ΣΙΩΠΗΣ …(vid)

Scroll to top