…και ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ και ΜΑΣΟΥΡΑΣ και ΣΙΩΠΗΣ …(vid)

###…ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ για να σιγουρέψει ο Πανιώνιος τη νίκη (1-0) επί της Ζακύνθου για το κύπελλο Ελλάδος στη Νέα Σμύρνη…### Κλοπή στην Κέρκυρα από τον διαιτητή.### 9 ματς ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.Πλούσιο υλικό.###

1-12-1974. ΖΑΚΥΝΘΟΣ -ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ 2-0 ά.α

Δεν παιζόταν εκείνη την χρονιά η Ζάκυνθος ( εποχή Εθνικού Αστέρα).Οι περισσότερες ομάδες για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ηλείας -Ζακύνθου δεν έρχονταν στο νησί …από “φόβο” .Έτσι και η Βάρδα (2-0 ά.α).

1-12-1985. ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-0

Ισοπαλία στο Τολό για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής πήρε η Ζάκυνθος 0-0 σε ένα ματς που ξεκίνησε στις 10 το πρωϊ΄.

1-12-1991.ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Α.Ο ΣΠΑΡΤΟΥ 2-0

Για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής η Ζάκυνθος με γκολ των Φιορεντίνου και Μουζάκη νίκησε 2-0 το Α.Ο Σπάρτου (Αιτωλοακαρνανίας).

1-12-1996. ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΒΟΥΓΙΑΤΟ 3-0

Για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου η Ζάκυνθος νίκησε 3-0 τον Κεραυνό Βουγιάτου στο Στάδιο.

1-12-02. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-3

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Ζάκυνθος στην Ζαχάρω από τον τοπικό Ολυμπιακό με 0-3 για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.

1-12-2013. ΚΕΡΚΥΡΑ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

Ελέω διαιτητή Τσακαλίδη η Ζάκυνθος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την τοπική ομάδα για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής (Football league ). Η αποστολή της Ζακύνθου είχε φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Τσακαλίδη για το ψεύτικο γκολ της Κέρκυρας (Κουτσόπουλος στο 72΄) αφού υπήρχε 100% επιθετικό φάουλ στον Αποστόλου. Η Ζάκυνθος αν και έχασε, είχε καλή παρουσία στο παιχνίδι και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσει κάποιο γκολ.

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ (Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για 16 χρόνια στην Ιταλία και γνωρίζω από διαιτησία. Στο γκολ της Κέρκυρας έγινε ένα απίστευτο φάουλ υπέρ μας, ενώ, υπήρχαν ακόμη ένα κόρνερ και τρία-τέσσερα οφ σάιντ… Αλλά, αυτό είναι το ποδόσφαιρο!»Έπειτα, ο Κολονέλο ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του, γιατί όπως υπογράμμισε «δικαιούταν παραπάνω οφέλη από αυτό το παιχνίδι, γιατί δημιούργησαν 6-7 ευκαιρίες για γκολ.

1-12-2015. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-0

Την ήττα γνώρισε η Ζάκυνθος στη Νέα Σμύρνη (1-0) από τον Πανιώνιο της Α΄ Εθνικής για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας ( σκόρερ ο Χαλκιαδάκης στο 37΄). Η Ζακυνθινή ομάδα, το…πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε…Το 0-1 από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν μια τιμητική ήττα . Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης του Πανιωνίου για να σιγουρέψει το “εύθραυστο” 1-0, στο δεύτερο ημίχρονο έριξε στο ματς τους Μπακασέτα (22χρονών), Μασούρα και Σιωπη (21 χρονών αντίστοιχα) ποδοσφαιριστές που μεσουρανούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα. Τα πολλά λόγια για το επίπεδο της Ζακύνθου εκείνη την εποχή είναι φτώχια…

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Βλάχος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Τασουλής, Μητρόπουλος, Καθάριος (56′ Σιώπης), Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα (67΄ Μπακασέτας), Ντουρμισάι (67′ Μασούρας), Καραμάνος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος- Nίκος Κοντονής): Πολίτης, Κυριακίδης, Ταυταρίδης, Βοσνακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Πέττας (74′ Κάρδαρης), Νίκιτς, Ναζίμ, Μεντούρ, Ζέλιος (64′ Κουρέλλας), Βυθούλκας (46′ Κρολ).

1-12-2018. ΖΑΚΥΝΘΟΣ -ΑΠΟΛΛΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 5-1

Στο γήπεδο του Μαχαιράδου ο ΑΠΣ Ζάκυνθος κέρδισε με 5-1 τον Απολλωνα για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ζακύνθου. Οι Τζανάρης και Τσουκαλάς έκαναν στο α΄ μέρος το 2-0, ενώ το 5-0 έγινε στην επανάληψη από τους Σούρμπη, Καραμαλίκη και Γιασίν. Ο Απόλλωνας το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Διον. Μαρίνο (5-1).

Φωτογραφίες από το ματς.

1-12-2019. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1-3

Για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής η Ζάκυνθος πήρε σπουδαία νίκη εκτός έδρας με ανατροπή επί του Διαγόρα Βραχνείκων με 3-1.Ο Λίπι στο 22΄έκανε το 1-0 αλλά η Ζάκυνθος γύρισε το ματς σε 1-3 αλλά οι Κούνια (28΄), Πατίλας ( 47΄) και Ζιγκερίδης (92΄) έγραψαν το τελικό 1-3.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ( Καραμαλίκης Στ.) Κουτογλίδης, Mαρίνος, Τζίνα, Πεταλωτής, Κούνια, Ντάσης, Πολιανίδης (54′ Κέτμαν), Σούρμπης, Οβούσου (67′ Ζυγκερίδης), Πατίλας (88′ Στύλλα), Πούφλης (90′ Μπεκατώρος

Στ.Γ

Previous Post

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48,5 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Next Post

ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΓΙΑ…

Scroll to top